Nos sauces soja sont en cours de développement.
C’est tout un art. Les meilleurs shoyus artisanaux français sont chez SANGA. Nous pouvons néanmoins vous proposer des sauces élaborées à partir de koikuchi shoyu fermenté traditionnellement. Teriyaki (Japon, Hawaï) Kecap manis (Indonésie) Sauce Sichuan (Province du Sichuan, Chine) |
Our oysauces are in development stage
It’s a mastercraft. The best artisanal shoyus elaborated in France are at SANGA. We can however propose you a few sauces based on traditionally fermented koikuchi shoyu. Teriyaki (Japan, Hawaï) Kecap manis (Indonesia) Sichuan sauce (Sichuan Province, China) |
Matrice organoleptique
Soy Sauce Across Asia: Tradition, Taste, and Technology
Ki Soon-Do (CORÉE du SUD)
Yu Ding Xing (TAIWAN)
Kecap Langsa Aceh (INDONESIA)
What Soy Sauce Can Tell Us About History, Politics—and Chinese Identity
Reischauer lectures 2023, Angela Leung
Angela Leung – Reischauer Lecture 1:
Becoming an everyday food: Soy sauce in the High Qing period
Angela Leung Reischauer Lecture 2:
The power of a malleable everyday food: Soy sauce in modern China
Angela Leung, Reischauer Lecture 3:
Soy sauce in crisis: China’s first engagement with technoscience